Категорії

Виробники

Мобіль на колиску "Метелики"

Ціну знижено!
420грн. з податком

599грн. з податком

(ціну знижено на 30 %)

2/172

Наявність: є в наявності

Виробник
Canpol babies (Польща)

 

Механічний мобіль на ліжечко «Метелики» працює без батарейок. Зведений елемент механізму накручується за напрямком годинникової стрілки до невеликого опору - і ось над малюком вже пурхають яскраві, різнобарвні метелики, привертаючи до себе його увагу. А приємна мелодія, яка грає при цьому, сприяє гарному настрою і відчуття спокійного комфорту малятка.
Каруселька кріпиться на ліжечко за допомогою регульованого універсального затиску. Крім брязкалець-метеликів, які знімаються і можуть служити окремими іграшками, даний мобіль забезпечений безпечним дзеркальцем, яким дитина також зможе з інтересом грати в майбутньому.
Дитячий мобіль на ліжечко "Метелики" підходить для діток вже з перших місяців їх життя і може стати відмінним подарунком для новонароджених малюків.

Механічний мобіль на ліжечко «Метелики» працює без батарейок. Завідний елемент механізму накручується за напрямком годинникової стрілки до невеликого опору - і ось над малюком вже пурхають яскраві, різнобарвні метелики, привертаючи до себе його увагу. А приємна мелодія, яка грає при цьому, сприяє гарному настрою і відчуття спокійного комфорту малятка.

 

Каруселька кріпиться на ліжечко за допомогою регульованого універсального зажиму. Крім брязкалець-метеликів, які знімаються і можуть служити окремими іграшками, даний мобіль укомплектований  безпечним дзеркальцем, яким дитина також зможе з інтересом грати в майбутньому.

 

Дитячий мобіль на ліжечко "Метелики" підходить для діток вже з перших місяців їх життя і може стати відмінним подарунком для новонароджених малюків.

 

 

Коментарів поки що немає.

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.