Категорії

Виробники

Шнурівка дерев'яна "Ферма"

Шнурівка дерев'яна "Ферма"

Ціну знижено!
108грн. з податком

144грн. з податком

(ціну знижено на 25 %)

1729

Наявність: є в наявності

Серія дерев"яних іграшок для наймолодших, що має багато чудових якостей. Іграшка виготовлена з натурального матеріалу. Використовуються дерева, які ростуть у Закарпатті - екологічно чистому регіоні України.

Іграшка ретельно відшліфована та мінімально покрита водними нетоксичними фарбами, що роблять її незамінною для маленьких діточок, які будь-який предмет насамперед відправляють до рота.

Вона велика, краї згладжені, закруглені, немає гострих кутів та дрібних деталей.

Фактура дерева приємна на дотик, розвиває тактильну чутливість та моторику рук. Мінімалістський дизайн найбільш сприяє розвитку уяви дітей до 5 років.

Іграшку неможливо пом"яти, розкришити, розібрати або розбити.

Дерев"яні фігурки простої округлої форми, пофарбовані в яскраві кольори, приємні для сприйняття. Вони достатньо легкі для малюка, але й достатньо вагомі, щоб дитина відчула у руці дещо "живе", справжнє.

Гра допоможе малюку оволодіти навичками шнурування, наматування, конструювання. Дитині необхідно знайти місце кожному елементу, сумістити дірочки та продіти крізь них мотузку.

Гра чудово розвиває дрібну моторику, посидючість, логічне мислення, вчить концентруватися та контролювати свої рухи. Як будь-які вправи на розвиток дрібної моторики, гра активізує розвиток мовлення.

Комплектація: 5 деталей, 2 мотузки.
Розмір коробки: 23.5*19.0*4.5 см.

 

Коментарів поки що немає.

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.