Категорії

Виробники

Набір карток "Мої перші англійські слова" з фактами


70грн. з податком

Наявність: є в наявності

 

20 карток з фотографіями найвідоміших предметів, що оточують малюка, з підписами англійською мовою на якісному крейдованому картоні, з інструкцією. Розмір кожної картки 16.5см * 19.5см.
У набір увійшли фотографії наступних предметів: м'яч, стіл, стілець, лялька, книга, кубик, малюк, чашка, ложка, тарілка, капелюх, плаття, горщик, ліжко, машина, іграшка, коляска, лопатка, пляшка, велосипед.

20 карток з фотографіями найвідоміших предметів, що оточують малюка, з підписами англійською мовою на якісному крейдованому картоні, з інструкцією. Розмір кожної картки 16.5см * 19.5см.

У набір увійшли фотографії наступних предметів:

м'яч, стіл, стілець, лялька, книга, кубик, малюк, чашка, ложка, тарілка, капелюх, плаття, горщик, ліжко, машина, іграшка, коляска, лопатка, пляшка, велосипед.

На зворотному боці кожної картки ви знайдете цікаві вправи та завдання для занять з дитиною (написані рос.мовою) , що допомагають засвоїти нові слова , прості фрази , пропозиції та діалоги англійською мовою. Заняття з дитиною перетворяться на пізнавальну гру! Навіть дорослі знайдуть тут багато нового для себе.

На думку американського лікаря Глена Домана , засновника " Інституту прискореного розвитку дитини " навчання за картками ( навіть по 5 хвилин в день ) стимулює розвиток різних відділів головного мозку , завдяки чому у дитини формується фотографічна пам'ять , дитина розвивається набагато швидше однолітків , з народження відкриває для себе світ енциклопедичних знань і вчиться сприймати іноземну мову.

Головне, в чому Доман , поза сумнівом , правий , це те , що чим менша дитина , тим легше вона вбирає будь-які нові для неї знання. Потрібно встигнути скористатися цим!

 

Коментарів поки що немає.

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.